In memoriam Ruud van Doorn

Wij ontvingen het bericht dat op maandag 4 januari 2021 Ruud van Doorn is overleden.

Ruud is medeoprichter geweest van het Interkerkelijk Diaconaal Beraad. Ook al was hij teruggetreden als secretaris bleef hij nog nauw verbonden en het bestuur van nuttige adviezen voorzien. Wij zullen Ruud missen met zijn enthousiasme, zijn hartelijkheid, zijn belangstelling en zijn zorg. Met zijn kennis en volharding heeft hij vooral zich ingezet voor de diaconale taken in Ridderkerk. Dat deed hij vooral op zijn eigen creatieve manier. Ruud was binnen Ridderkerk actief bij ACCOR, de gemeente, Wereldwerk, De Voedselbank, De KBO en het IDB. Een leven vol dienstbaarheid aan medemens en maatschappij werd in 2014 bekroont met een koninklijk lintje.

We wensen zijn familie en allen die hem dierbaar waren sterkte met dit verlies.

Constantijn Rijsdijk, voorzitter IDB