De vragen van de samenleving als gevolg van het coronavirus spelen ook in de Ridderkerkse kerken. Hoe houden we elkaar in het oog en blijven we dienstbaar aan de samenleving.

In samenwerking met de gemeente Ridderkerk Facet, SIR, IDB, de werkgroep vluchtelingen in Ridderkerk hebben vele Ridderkerkers hun best gedaan om de asielzoekers in contact te laten komen met Ridderkerkers.

Asielzoekers in de haven van Ridderkerk

Stichting Present

Sociaal tuinieren?

Weet u wat dat is?

Ridderkerkers helpen Ridderkerkers!

Het Anker Bolnes

Nog maar een paar maanden open en het bruist van gemeenschapszin in Het Anker Bolnes.

Maranathakerk

We willen openheid uitstralen naar de medebewoners van onze wijk.

Loop er eens langs en kijk of het gelukt is!

SIR

Bestuur en inwoners van Ridderkerk staan voor de opgaaf om statushouders te huisvesten en hen te helpen met de integratie en participatie.

Dat gaat niet vanzelf. Daar is uw hulp bij nodig.

Wat is er mooier dan iemand de weg te mogen wijzen in 'ons' Ridderkerk?

PG Bolnes

Elkaar ontmoeten en samen leuke dingen doen maar ook stilstaan bij de levensvragen die ons bezighouden.

Waardig Ouder Worden

Het thema voor vergrijzend Ridderkerk.

Geen gemakkelijk thema. Denk daarom mee want het gaat ook om uw toekomst!

Gebed voor mensen op de vlucht