Stichting Integratie in Ridderkerk | SIR

De SIR is de voortzetting van het Platform Participatie Vluchtelingen in Ridderkerk. Het is een vrijwilligersorganisatie die zich de belangen van vluchtelingen in Ridderkerk aantrekt. Wij het sociale isolement van vluchtelingen, asielzoekers en statushouders doorbreken en hun integratie en participatie bevorderen. Dit doen wij onder andere door de betrokkenheid van de inwoners van Ridderkerk bij de opvang van vluchtelingen, asielzoekers en statushouders te vergroten.

Buddy's/Maatjes spelen een heel belangrijke rol in dat proces evenals de belangenbehartiging.

Wil je meer weten over ons werk? Vul het contactformulier in of neem contact op via sir.ridderkerk@gmail.com. Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06-43122320.